Якщо Ви не пам’ятаєте, який обліковий запис використовували для входу, виконайте описані нижче дії.
- Виберіть Sign in with Sony account (Увійти із Sony account) і спробуйте ввійти за допомогою свого Sony account.
- Відобразилося повідомлення "You are signed in" (Ви виконали вхід).
- Ви використовуєте службу зі своїм Sony account.
- Відкрився екран створення облікового запису.
- Ви не використовуєте Sony account. Перейдіть до кроку 2.
- Спробуйте ввійти за допомогою свого облікового запису Amazon, Apple, Facebook або Google.
- Відобразилося повідомлення "You are signed in" (Ви виконали вхід).
- Ви використовуєте службу через показаний обліковий запис. Відкрився екран міграції до Sony account. Дотримуйтеся інструкцій на екрані, щоб завершити процедуру міграції.
- Відкрився екран створення облікового запису.
- Ви не використовуєте службу із цим обліковим записом. Якщо постійно відкривається екран створення облікового запису незалежно від того, який обліковий запис Ви використовуєте – Amazon, Apple, Facebook чи Google, – торкніться Cancel (Скасувати), щоб повернутися на попередній екран, і створіть Sony account.